Kameron Dijaz: Brat blizanac mog muža me uopšte ne privlači

Izvor: B92, 28.Sep.2021, 19:45

Kameron Dijaz: "Brat blizanac mog muža me uopšte ne privlači"

Kameron Dijaz (49) je za strane medije govorila o svom suprugu Bendžiju Mejdenu i dotakla se toga zašto je uopšte ne privlači njegov brat blizanac Džoel Mejden.

"Kad sam ga videla, oduševila me je njegova energija. U trenutku kad mi je prvi put prilazio mi je samo proletelo kroz glavu koliko je privlačan", rekla je glumica.

Ona tvrdi da je odmah znala koliko je Bendži značajan u njenom životu.

"Shvatila sam da pred sobom imam dragi kamen, to je on >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za mene", priznaje Kameron Dijaz koja je u braku sa Bendžijem od 2015. godine.

Kameron je komentarisala i to kako joj njegov brat blizanac Džoel nije bio nimalo privlačan.

"Njih dvojica su drastično različiti, nemaju ništa slično. Vrlo očigledno i potpuno se razlikuju kao ličnosti, karakteri im nisu ni slični", zaključila je glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.