Kako na jeftin i efikasan način rashladiti sobu? (VIDEO)

Izvor: B92, 08.Jun.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako na jeftin i efikasan način rashladiti sobu? (VIDEO)

Ako nemate klima-uređaj, niste ljubitelj ventilatora, pogledajte kako na relativno jeftin i efikasan način možete rashladiti prostoriju u kojoj se nalazite.

Ukoliko niste obožavatelj klasičnih klima-uređaja, ali biste ipak hteli da imate nešto što će vam rashladiti sobu u vruće letnje dane, poslušajte savet ovog korisnika Jutjuba i sastavite svoju malu 'sam svoj majstor klimu' za otpilike petnaestak evra i bez mnogo muke.

Naime, sve što vam je za nju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potrebno jeste stoni ventilator i plastična cev, odnosno jedna obična malo veća kutija (stiropor je zgodno rešenje, jer ga je lako seći) i led iz frižidera.

Takva 'hladnjača' je pravo rešenje za sobu prosečne kvadrature i omogućiće vam da spustite temperaturu za koji stepen, sasvim dovoljno da u njoj lakše boravite.

Dobro je znati i da mali ventilatori ujedno ne troše previše energije, a zgodna je stvar i to što kutiju možete lako skloniti jednom kada ispuni svoj cilj.

Naravno, ne očekujte da ćete postići identičan efekat kao da posedujete klasičan klima-uređaj, ali verovatno ćete biti zadovoljni rešenjem, baš kao i mnogi ljudi koji su ostavili komentar ispod videa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Genijalan način da rashladite sobu (Video)

Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Jun.2015

Ako nemate klima-uređaj, niste ljubitelj ventilatora, pogledajte kako na relativno jeftin i efikasan način možete rashladiti prostoriju u kojoj se nalazite. Ukoliko niste obožavatelj klasičnih klima-uređaja, ali biste ipak htjeli da imate nešto što će vam rashladiti sobu u vruće ljetnje dane,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.