Kako je tinejdžer spasao otetu ženu i postao heroj dana

Izvor: B92, 21.Avg.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je tinejdžer spasao otetu ženu i postao heroj dana

Tinejdžer Malik Bonet iz Lavala u Kanadi vraćao se s posla kada je na ulici primetio par koji se svađa.

Prišao im je i oni su pitali da li može da im da novac za autobusku kartu. Tinejdžer je pristao, a nakon što je nakratko ostao nasamo sa ženom, shvatio je da nešto nije u redu.

"Devojka me molila da joj pomognem jer je muškarac ne pušta da ode", izjavio je Malik.

Uverio ih je da idu u istom smeru da bi ih otpratio do autobusa, a usput je počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da razgovara s muškarcem kako bi se zbližili, pazeći pritom da se neprestano kreću onim ulicama u kojima ima dovoljno prolaznika.

Bonet je pravilno postupio, jer je policija prethodno zaista krenula u potragu za nestalom 29-godišnjakinjom koju je oteo njen agresivni bivši dečko koji je i ranije imao problema sa zakonom.

Dok su čekali autobus, Bonet ih je odveo do jednog restorana, platio im hranu i pokušao da pozove policiju. Ali baterija na njegovom mobilnom telefonu se ispraznila, pa je morao da zamoli goste da mu nakratko pozajme mobilni. Uspeo je i policija je stigla za samo nekoliko minuta.

"Zamalo je zaplakala. Bila je tako srećna što nije s njim", rekao je Bonet za CBC.

Njegova brza reakcija u toj situaciji donela mu je status heroja dana. Policija ga je pohvalila, a čak je i skupila novac kako bi mu bilo vraćeno ono što je te večeri potrošio.

"Hej, novac ništa ne znači, a ne znači ni hrana kad se radi o nečijem životu. Život je važniji od mog novca", zaključio je Bonet.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HEROJ: Evo kako je tinejdžer spasao ženu od otmice

Izvor: NaDlanu.com, 21.Avg.2015

Malik Bonet, tinejdžer iz Lavala u Kanadi se vraćao sa posla kada je na ulici zapazio par koji se svađa. Ono što je uradio će vas oduševiti...Prišao im je i oni su ga zamolili da im da novac za autobusnu kartu. Tinejdžer je pristao, a nakon što je kratko ostao nasamo sa ženom, shvatio je da...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.