Kakav pogled: Bekamovi na žurci sa Kim Kardašijan

Izvor: B92, 20.Apr.2021, 11:34

Kakav pogled: Bekamovi na žurci sa Kim Kardašijan

Bivša pevačica i modni dizajner Viktorija Bekam i proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam možda su u stabilnom braku već više od 20 godina, ali "loš pogled" i dalje je tu, kad zatreba.

Bekamovi su se prethodnih dana provodili u Majamiju, pa su tako veče proveli i na posebnoj žurci na kojoj se našlo još vrlo poznatih ličnosti.

Među njima, bila je i Kim Kardašijan, sa kojom su Bekamovi u dobrim odnosima.

Kim se očigledno previše srdačno pozdravila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Dejvidom ili ga previše očarano gledala za Viktorijin ukus, jer gospođa Bekam nije mogla da sakrije pogled koji je govorio više od reči.

Hladno i ozbiljno posmatrala je pozdravljanje svog supruga i najpoznatije sestre Kardašijan, što je zabeleženo i na paparaco fotgrafijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.