Ja sam onaj koji se ponašao bezobzirno i nepošteno. Otići ću na neko vreme!

Izvor: B92, 30.Maj.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja sam onaj koji se ponašao bezobzirno i nepošteno. Otići ću na neko vreme!"

Nakon što je naišao na oštre kritike javnosti, zbog tvrdnji da je bio u vezi sa glumicom Natali Portman, poznati muzičar Mobi otkazao je niz nastupa u Velikoj Britaniji.

On je trebalo da poseti Veliku Britaniju u junu, kako bi promovisao svoju drugu autobiografsku knjigu "Then It Fell Apart".

Međutim, gostovanje je privremeno odloženo, a Mobi je fanovima na Instagramu poručio da će "otići na neko vreme".

Ovakvu odluku Mobi je doneo nakon što je Natali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Portman osporila tvrdnje da je bila sa Mobijem u vezi, a koje je on izneo u knjizi.

"Mobi otkazuje sve predstojeće javne nastupe. Izvinjavamo se zbog bilo kakvih neprijatnosti koje to može da prouzrokuje kod publike", stoji na zvaničnoj veb stranici muzičara.

"Želim ponovo da se izvinim i da jasno kažem da je sve ovo moja greška. Ja sam taj koji je izdao knjigu, a greška je što je nisam pokazao ljudima o kojima sam pisao. Ja sam taj koji je pisao arogantno, ja sam onaj koji se ponašao bezobzirno i nepošteno", napisao je Mobi na Instagramu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.