Izgubio dijamante vredne 50.000 evra na kasi u supermarketu – traže ga preko oglasa

Izvor: OkRadio.rs, 24.Feb.2021, 14:35

Izgubio dijamante vredne 50.000 evra na kasi u supermarketu – traže ga preko oglasa

U supermarketu u Napulju, prilikom plaćanja računa na kasi, nepoznati čovek je izgubio koverat sa tri dijamanta i sertifikatom o autentičnosti i čistoći. Na kraju smene čistači su pronašli koverat. Tada je počeo „lov“ na misterioznog čoveka. Menadžeri supermarketa u Napulju objavili su oglas u lokalnim novinama u kome traže čoveka kako bi preuzeo svoj paket.    Koverat sa dijamantima u međuvremenu je poveren na čuvanje advokatu, koji je predložio da se vredni sadržaj ipak preda Birou za izgubljene i nađene stvari.   „Rekli su mi da nemaju na raspolaganju sef da čuvaju tako dragocenu imovinu. U početku su odbili zahtev, a zatim su se...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Potraga za muškarcem koji je izgubio dijamante na kasi supermarketa

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2021

U supermarketu u Napulju, prilikom plaćanja računa na kasi, nepoznati čovjek je izgubio koverat sa tri dijamanta i sertifikatom o autentičnosti i čistoći. Na kraju smjene čistači su pronašli koverat. Tada je počeo "lov" na misterioznog čovjeka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.