Izazovna Katarina Mazepa bila je mis Beča, danas je model FOTO

Izvor: B92, 22.Sep.2021, 19:09

Izazovna Katarina Mazepa bila je mis Beča, danas je model FOTO

Pre sedam godina ponela je titulu misice Beča i od tada je počela njena karijera modela.

Katarina Mazepa (26) je rođena u Beču, a trenutno živi i radi u Majamiju. Učestvovala je na snimanjima za modne editorijale raznih magazina kao što su "El", "Harpers Bazar", ali je postala planetarno poznata kao zaštitno lice prolećne "Ges" kampanje.

Pored manekenstva, veliki je ljubitelj životinja i pobornik je za njihova prava, a učestvuje u kampanjama PETA organizacije:
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Kada je broj pratilaca na Instagramu počeo da raste, postavila sam sebi prioritet da nastavim partnerstvo sa organizacijama za zaštitu životinja. Cilj mi je da podignem svest o zaštiti životinja i kako možemo malim koracima da učinimo nešto veliko", rekla je.

Manekenka je od svoje jedaneste godine vegetarijanka i redovno praktikuje jogu, a što se tiče njenih tajni u domenu lepote i zdravlje, kaže:

"Briga o sebi je veoma važna i seksi. Briga podrazumeva sve - od nege tela i zdrave ishrane pa do toga šta oblačimo. Lično se osećam najseksipilnije kada nosim lep set donjeg veša", priznala je.

Udala se 2019. godine za američkog diplomatu, a ceremonija je održana u Spoletu u Italiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.