INSTANEWS: Popularni zavodnik Vuk Kostić objavio fotku i otkrio u koga je zaljubljen (FOTO)

Izvor: BKTV News, 11.Okt.2018, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INSTANEWS: Popularni zavodnik Vuk Kostić objavio fotku i otkrio u koga je zaljubljen (FOTO)

Zavirite u živote poznatih ličnosti sa naše javne scene.

Glumci Jana Milić i Zoran Pajić, koji u popularnoj seriji "Istine i laži" igraju Marinu i Nikolu, osvojili su nagradu za najbolji glumački par godine. Srca publike su osvojili na samom početku serije, a više puta su izjavljivali kako se i privatno vole i poštuju.

  Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

I eto,da se pohvalimo-dobili smo nagradu za najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << glumački par godine!Malo li je??Hvala festivalu Fedis,mom kolegi @orangezo (volim te) ,predivnoj @helenascrittoreofficial čije modele obozavam da nosim i u seriji a i privatno,i mom @mister_x_hairspa koji je pokidao sa frizurom.Ljubim Vas i VELIKO HVALA za ukazanu cast. P.s-hvala @sl_jokic za predivan nakit♥️♥️♥️

Објава коју дели Jana Ilic Milic (@janamilicilic) дана 11. Окт 2018. у 3:25 PDT

Svi znamo dve sestre Mićalović, a sada je Sloboda objavila fotografiju i treće i oduševila pratioce (FOTO)

Jedan od naših najpopularnijih glumaca Vuk Kostić, objavio je fotografiju sa veoma interesantnim natpisom "Sreća pa sam zaljubljen u svog najboljeg prijatelja".

  Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Lucky i'm in love with my best friend

Објава коју дели vuk kostic (@vukkosticbadza) дана 10. Окт 2018. у 10:40 PDT

Iako se na fotografiji ne može jasno videti ko je u pitanju, po opisu možemo zaključiti da glumac uživa u romantičnom vremenu provedenom pored reke.

INSTANEWS: Voditeljka "Slagalice" objavila fotku svoje najveće ljubavi, Sloboda Mićalović otkrila ko joj peva na uvce

Poznata voditeljka Marija Kilibarda, podsetila je svoje pratioce na "savršeno leto i najlepše trenutke", slikom koju je objavila.

  Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Jedan hjuuudz #TB na savrseno leto i ❤️ za najboljeg saveznika, sto bi @andjelkap rekla, u belezenju najlepsih trenutaka i cuvanju uspomena #huawei #p20pro @huaweimobilers

Објава коју дели marija kilibarda (@kilimara) дана 10. Окт 2018. у 11:55 PDT

Glumac Ivan Bosiljčić i njegova supruga pevačica Jelena Tomašević, oduševljeni su najnovijim filmskim ostvarenjem "Zvezda je rođena", toliko da su ga pogledali već dva puta. Oduševljenje su podelili i sa pratiocima na društvenim mrežama.

  Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Kakav film!! @starisbornmovie gledamo po drugi put

Објава коју дели Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) дана 7. Окт 2018. у 1:40 PDT

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.