Preminuo otac pevačice Adel, nikada nisu izgladili odnos; Izbegavala me je i mrzela

Izvor: B92, 11.Maj.2021, 14:38

Preminuo otac pevačice Adel, nikada nisu izgladili odnos; "Izbegavala me je i mrzela"

Mark Evans, otac slavne pevačice Adel, sa kojom do kraja života nije uspeo da izgladi odnos, preminuo je u 57. godini života nakon teške bolesti.

Popularna pevačica Adel godinama nije razgovarala sa svojim ocem Evansom, koji se od 2013. godine bori sa dijagnozom raka creva, a njihov odnos ostao je narušen do Evansove smrti uprkos njegovim pokušajima da ga poboljša.

Sve je kulminiralo 2011. godine kada je Evans, koji je pevačicu napustio dok je još bila dete, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u jednom intervjuu kazao kako Adel teško pronalazi ljubav zbog svojih problema sa napuštanjem.

Pre dve godine priznao je da je, zbog svoje zavisnosti od alkohola, bio loš otac tokom njenog odrastanja. "Svakog sam dana pio sam dva litra votke i sedam ili osam kutija piva. Pio sam tako oko tri godine. Samo bog zna kako sam to preživeo", rekao je Evans.

Poslednjih godina živeo je u maloj iznajmljenoj kući u Bridženu u Južnom Velsu i zarađivao između 50 i 100 funti dnevno kao dostavljač.

"Zvao sam je bezbroj puta, čak sam pokušao da je dočekam u njenom studiju, ali Adel me i dalje izbegava. Mrzi me. Gledam svoje prijatelje sa unucima i stegne me oko srca kada vidim šta propuštam", rekao je Evans jednom prilikom.

Otkrio je i kako joj je svakog meseca bezuspešno slao pisma, kao i da nikada neće prestati da se nada da će upoznati svog unuka.

"Ne može biti u nedoumici da želim da je vidim, da joj kažem šta nije u redu i da joj pokažem da mi je neophodno da igram neku ulogu u njenom životu, osim gospodina lošeg oca", rekao je Evans, koji do kraja života nije uspeo da izgladi odnos sa Adel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.