I dalje cveta ljubav između Žan Kloda van Dama i Dragane Mirković

Izvor: B92, 10.Maj.2021, 11:11

I dalje cveta ljubav između Žan Kloda van Dama i Dragane Mirković

Da su Dragana Mirković i Žan Klod van Dam veliki prijatelji već godinama nije nikakva tajna, a poslednji komentar koji je glumac ostavio kraj slika naše legendarne pevačiciesamo potvrđuje da su dragi jedno drugom.

Dragana Mirković je postavila pravi prolećni kolaž fotografija - posetila je austrijski gradić Herštajn i pozirala na travi punoj cveća.

"Jedan divan dan u prirodi", napisala je Dragana Mirković na svojoj objavi.

Van Dam je pisao u komentarima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Izgledaš prelepo, kao i uvek", poručio je glumac svojoj dugogodšnjoj prijateljici.

Fotografija ima više od hiljadu lajkova, a mnogi su primetili da je među komentatorima i Van Dam.

Podsetimo, Van Dam i Dragana Mirković upoznali su se slučajno u Beču. Popularni glumac već je nekoliko puta reklamirao Draganu na društvenim mrežama, a ne krije ni da je obožavatelj njene muzike. Dragana takođe nikada ne propusti da čestita Van Damu svaki praznik, kao i rođendan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.