Holivudski lepotan posle filera neprepoznatljiv: Recite mi da je ovo noćna mora

Izvor: B92, 25.Apr.2021, 12:45

Holivudski lepotan posle filera neprepoznatljiv: "Recite mi da je ovo noćna mora"

Glumac Zek Efron, zvezda serijala "High School Musical", iznenadio je obožavatelje promenom izgleda. Dok je pričao o klimatskim promenama, mnogi su primetili kako izgleda drugačije nego ranije.

Internet je preplavljen komentarima na račun slavnog glumca.

"Odbijam da verujem da je ovo Zek Efron", "Sigurno je bio na botoksu", "Upravo sam video ovo i doslovno plačem. Molim te Zek, reci mi da je ovo sve noćna mora", "Zek je nestao i pokušali su da ga zamene, ali nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imali sredstava", pisali su šokirani obožavatelji.

Dok su mnogi u čudu, njegovi verni fanovi i prijatelji komentarišu kako Zek i dalje izgleda odlično.

"Nađite mi jednu osobu koja izgleda isto kao i pre 15 godina, to je nemoguće", "Meni je i dalje sladak", govorili su na ovoj društvenoj mreži.

Iako Efron nikada nije pričao o tome da je išao pod nož, komentatori na društvenim mrežama zaključili su da je uradio filere na licu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.