Hitmejker se pohvalio da sa 75 godina ima seks samo 4 puta nedeljno: Ovo mi je najgora navika

Izvor: B92, 22.Jun.2020, 21:15

Hitmejker se pohvalio da sa 75 godina ima seks "samo" 4 puta nedeljno: "Ovo mi je najgora navika"

Švedski tekstopisac otvorio se za "The Guardian" u novom intervjuu komentarišući kako godine utiču na njegove "performanse" u spavaćoj sobi.

Bjorn Ulveus iz najpopularnijeg benda iz Švedske ABBA otkrio je da, kako stari, ne može da vodi ljubav više od četiri puta nedeljno.

"Imam 75 godina i ne mogu više od četiri puta nedeljno", rekao je Bjorn na pitanje koliko često ima seks.

Takođe je priznao da je tokom mera zatvaranja proveo većinu vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ležeći kod kuće i da je nije nosio ništa osim bademantila. Bjorn je dodao da je neprestano nošenje ogrtača verovatno jedna od njegovih najgorih navika.

"Ako pitate moju ženu, verovatno bi moja najgora navika bila da tokom celog dana nosim samo bademantil", našalio je Bjorn, prenosi britanski "Metro".

Ovaj hit-mejker je oženjen suprugom Lenom, a par ima dve kćerke, Emu i Anu. Bjorn takođe ima dvoje dece iz ​​prethodnog braka sa Agnetom, koleginicom pevačicom grupe ABBA.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.