Hemsvort hteo da se druži sa holivudskim glumcem, on ga iskulirao

Izvor: B92, 23.Nov.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hemsvort hteo da se druži sa holivudskim glumcem, on ga "iskulirao"

Sve što je australijski glumac Kris Hemsvort želeo jeste da ode na piće sa Leonadrom Dikapriom, ali zvezda filma "Titanik" nije hteo da izdvoji vreme za njega pa ga je totalno iskulirao.

Leonardo Dikaprio je čak dva puta ignorisao poziv svog kolege, australijskog glumca Krisa Hemsvorta, koji je hteo da zajedno popiju piće i razgovaraju.

Ovu vest ispričao je dugogodišnji trener i prijatelj Luk Zoci, koji je u radio-emisiji Fitzy & Wippa istakao da je Leonardo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva puta odbio Krisa u periodu od samo nekoliko dana.

"Jadan Kris. Bili smo na pres-turi promociji filma Tor 2. Bili smo u Japanu i odseli smo u hotelu Ric-Karlton. Dikaprio je bio tamo sa svojom celom svojom grupom ljudi. Bilo ih je desetak."

Hemsvort je pomislio da je ovo idealna prilika da se sprijatelji sa Dikapirom, ali nažalost to se nije desilo.

Australijski glumac se obratio Leonardovom menadžeru kada je rekao da mu prosledi poruku da želi da ide sa njim na pivo. Međutim, on nikada nije odgovorio na ovaj poziv.

Da stvar bude gora, Australijanac je samo dva dana kasnije ponovo "iskuliran".

"Stajali smo u lobiju", prisetio se Krisov prijatelj. "Kris mu je mahnuo i sećam se, kada sam se okrenuo, Dikapiro je protrčao kroz lobi sa 15 ljudi oko sebe i samo je prošao pored Krisa."

Nastavak na B92...






Povezane vesti

A samo je hteo da se druži: Krisa Hemsvorta “iskulirao” Leonardo Dikaprio

Izvor: Story, 24.Nov.2018, 13:26

Sve što je australijski glumac Kris Hemsvort želeo jeste da ode na piće sa Leonardom Dikapriom, ali zvezda filma “Titanik” nije hteo da izdvoji vreme za njega pa ga je totalno iskulirao. Leonardo Dikaprio je čak dva puta ignorisao poziv svog kolege, australijskog glumca Krisa Hemsvorta, koji...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.