Helikopter prenosio trku pa otkrio biljke na krovu

Izvor: B92, 04.Sep.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Helikopter prenosio trku pa otkrio "biljke" na krovu

Plantaža marihuane na krovu jedne zgrade je u Španiji otkrivena zahvaljujući TV prenosu iz helikoptera tokom biciklističke "Trke oko Španije" - "Vuelte" koja je upravo u toku.

Dok je helikopter pratio bicikliste u finišu osme etape "Vuelte" u subotu, u TV prenosu sa kamere helikoptera videla se plantaža na zgradi u Igualadi, u Kataloniji, na severoistoku Španije.

Katalonska regionalna policija pokrenula je istragu pošto je snimak masovno prenet na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mrežama na internetu.

Policajci su došli u tu zgradu i, u utorak, zaplenili četrdeset biljaka kanabisa, rekao je za AFP portparol policije. Policija još traga za vlasnikom plantaže.

"Vuelta" je jedna od tri najveće biciklističke trke sveta, uz italijanski "Điro d'Italija" i "Tur d'Frans".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PA, OVO JE TOTALNI HIT: Kamera snimala biciklističku trku i SLUČAJNO fotkala polje marihuane! KAKAV BAKSUZ

Izvor: Kurir, 04.Sep.2019

Plantaža marihuane na krovu jedne zgrade je u Španiji okrivena zahvalujući TV-prenosu iz helikoptera tokom biciklističke "Trke oko Španije" - "Vuelte" koja je upravo u toku.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.