Haos u Kući Harisa Džinovića, zbog ćerke pun problema

Izvor: B92, 11.Jun.2022, 13:42

Haos u Kući Harisa Džinovića, zbog ćerke pun problema

Komentari na društvenim mrežama često mogu da budu veoma oštri i neprimereni, pa se nakon toga desi da obična objava dobije drugačiji kontekst. To je doživela i ćerka pevača Harisa Džinovića, Đina, ona se našla u centru pažnje zbog svog prelepog izgleda, što je malo zasmetalo njenom ocu.

Od kako su njegovu osamnaestogodišnju ćerku Đinu počeli da nazivaju starletom, Haris Džinović je načisto poludeo. Sazvao je kućni sastanak, a onda je Melini i Đini održao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lekciju o lepom ponašanju.

"Ne voli on da se njegova deca uopšte spominju po novinama. Od kada je Đina postala aktivna na društvenim mrežama, svi su počeli da pričaju i pišu o njoj. On to ne voli. Odrastao je u neko drugo vreme kada nije bilo ni društvenih mreža ni toliko golotinje. Zna i da Melina pazi i da nikada ništa provokativno nije radila, ali ih zato Đina nervira. Krenuo je prvo da viče na njih, da mu narušavaju ugled, da se o njemu osim o pesmama nikad ništa ružno nije pisalo, a da sada ne izbija iz novina zbog ćerke. Melina ga je zamolila da malo spusti ton, da je sada u tim godinama to normalno da deca kače i gde se nalaze, i šta jedu i piju. I da će Đina ubuduće da pripazi i da smanji obaveštenja i neprimerene slike", objašnjava izvor blizak pjevaču za domaće medije i nastavlja.

"Haris je inače blag i tih, tako je i samu Melinu uplašio koliko je vikao i koliko je bio uznemiren. Jednostavno ne zna više kako da im objasni da mu smeta kada njegovu ćerku koja je primereni đak nazivaju starletom i stavljaju je u koš sa devojkama koje se slikaju polu gole i koje se stavljaju u jako ružni kontekst. Đina je plakala, a Melina je smirivala situaciju sve vreme uz obećanje da će se sve srediti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.