Gušila se zbog boljeg sedišta u avionu, a onda je završila u zatvoru

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gušila se" zbog boljeg sedišta u avionu, a onda je završila u zatvoru

Putnica koja se tokom leta avionom pretvarala da ima zdravstveni problem kako bi dobila bolje sedište, svojim glumatanjem naterala je pilota na prisilno sletanje.

Neimenovana putnica letela je iz floridske Pensakole prema Majamiju, pa se za vreme leta osoblju požalila da ima problema s disanjem, objavila je policijska uprava Pensakole.

Ali, plan joj se izjalovio, a i stvari su se zakomplikovale jer je pilot odlučio da zatraži prisilno sletanje zbog hitnog slučaja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa je "krenuo" nazad u Pensakolu.

Svi putnici su po sletanju evakuisani, uključujući i putnicu koja je izmislila zdravstveni problem kako bi se dokopala boljeg mesta, rekao je portparol policije.

Službeni izveštaj Amerikan erlajnsa glasi: "U petak, 29. novemba, let 3508 kompanije Amerikan igl vraćen je na aerodrom u Pensakoli zbog putnice koja je zatražila lekarsku pomoć. Avion je poleteo u 5.43 i sleteo nazad u Pensakolu u 6.26 ujutro. Svi putnici su se normalno iskrcali kroz glavna vrata aviona. Putnicu koja se žalila na otežano disanje odveli su policija i medicinsko osoblje, a avion je bez nje poleteo ponovo u 7.41".

Putnica je u pritvoru u skladu sa zakonom države Floride koji omogućuje zadržavanje u zatvoru osoba s mentalnim poteškoćama tokom 72 sata, ako se ustanovi da su zanemarene ili da mogu da naškode sebi i drugima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Gušila se" zbog boljeg sjedišta u avionu, a onda završila u zatvoru

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2019, 01:46

Putnica koja se tokom leta pretvarala da ima zdravstveni problem kako bi dobila bolje sjedište, svojim glumatanjem natjerala je pilota na prisilno slijetanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.