Grejanje kreveta, držanje slamčice... Bizarni zahtevi poznatih ličnosti

Izvor: B92, 08.Mar.2021, 23:14

Grejanje kreveta, držanje slamčice... Bizarni zahtevi poznatih ličnosti

Posao asistenta slavnih ličnosti svakako ima svojih prednosti, ali često se dešava i da uključuje neke prilično čudne "zadatke".

Tako je Mirror na jedno mesto sakupio neka od najčudnijih iskustava asistenata, odnosno prohteva poznatih.

Kanje Vest

Reper ima vrlo stroga pravila kada je odeća njegovih vozača u pitanju. Navodno, traži da sve što nose bude od pamuka, jer ne podnosi veštačke materijale.

Maraja Keri
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Popularna pevačica već dugo važi za jednu od najzahtevnjih ličnosti. Tako su 2008. godine njeni saradnici Dejvid i Keri Grant tvrdili kako je unajmila nekoga da joj pridržava piće i slamčicu.

"Imala je ženu koja joj je držala piće sa slamčicom. To je sve što je ona radila, leti oko sveta kao držač pića", rekli su.

Ešli Grejem

Manekenka je priznala jednom prilikom kako su njeni asistenti raidli "sve i svašta".

"Jedna žena morala je da obavlja sve zadatke, i to dok je nosila uzorak moje stolice. Tek kasnije ju je odnela lekarima. Radila je sve za mene", izjavila je Ešli Grejem.

Bruno Mars

Svakako jedna od najbizarnijih stvari na ovoj listi - asistent Bruna Marsa mu je, navodno, držao maramice dok on idzuvava nos u njih.

Lejdi Gaga

Pevačica koja je nedavno nastupila na inauguraciji Džoa Bajdena, jednom je viđena kako je njen asistent nosi u naručju jer je bila "previše umorna". Osim toga, navodno od svojih asistenata traži i da joj "ugreju krevet pre nego što legne u njega".

Eva Longorija

Njena asistentkinja imala je jednostavan zadatak - na Filmskom festivalu u Kanu 2012. godine, morala je da joj namešta haljinu dok glumica pozira na crvenom tepihu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.