Glumica zapalila Instagram: Objavila prvu fotografiju s Prijateljima FOTO

Izvor: B92, 16.Okt.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica zapalila Instagram: Objavila prvu fotografiju s "Prijateljima" FOTO

Glumica Dženifer Aniston oduševila je svoje fanove širom sveta jer je i ona sada deo društvene mreže Instagram.

Dženifer je otvorila profil i objavila prvu fotografiju sa kolegama, tačnije sa glumcima iz jedne od najpopularnijih serija "Prijatelji", u kojoj je i sama glumila.

Njeni obožavaci nisi krili oduševljenje zato što je glumica postala deo zajednice na ovoj društvenoj mreži.

Na zajedničkoj fotografiji su Rejčel (Dženifer Aniston), Džo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (Met Leblank), Monika (Kortni Koks), Čendler (Metju Peri), Fibi (Lisa Kudrov) i Ros (Dejvid Švimer), i to šesnaest godina nakon emitovanja poslednje epizode "Prijatelji".

Dženifer je ispod fotografije napisala: "Sada smo Instagram Prijatelji takođe. Zdravo, Instagram".

Fotografija je za kratko vreme dobila više od 8 miliona lajkova, ali i komentare podrške i dobrodošlice glumičinih fanova i brojnih kolega i poznatih ličnosti.

"Konačno", "Drago mi je da si tu", "Kraljica", "Ovo je neverovatno", "Aaaaaa", "Da li možemo da budemo prijatelji?", samo su neki od komentara na prvu fotografiju Dženifer Aniston.

I glumica Kortni Koks (Monika iz serije "Prijatelji") poželela je na Instagramu dobrodošlicu Dženifer i to fotografijom na kojoj su njih dve.

"Zdravo, Džen. Dobro došla u svet društvenih mreža. To je sr***, ali će ti se dopasti!", napisala je Kortni ispod fotografije.

Objava zajedničke fotografije "Prijatelja" ponovo je pokrenula priče o tome da li će ova serija doživeti nastavak ili će svoju priču nastaviti na filmu.

Dugometražni film ili jedanaesta sezona serije, bila je najavljivana više puta, ali je svaki put došlo do odlaganja ili otkazivanja, zbog nedovoljne sume novca koja je ponuđena glumcima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.