Glumica u vreloj sceni o kojoj svi pričaju: Ženo, goriš! VIDEO

Izvor: B92, 13.Dec.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica u vreloj sceni o kojoj svi pričaju: "Ženo, goriš!" VIDEO

Pevačica i glumica Dženifer Lopez nominovana je za Zlatni globus za sporednu ulogu u filmu "Hustlers".

U njemu glumi Ramonu, striptizetu i samohranu majku koja zarađuje novac plešući u noćnom klubu. Latino diva nije krila oduševljenje kada je saznala da je nominovana.

"Ne mogu da budem ponosnija zbog ovoga. Ramona je bila kompleksan lik i bila mi je čast i izazov da pokušam da je oživim. Film je rezultat ljubavi, znoja i upornosti koji su napisale, režirale, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << producirale i montirale opasne žene. Ponosna sam i počašćena što ih predstavljam u ovom filmu", napisala je Džej Lo na Instagramu.

Na Jutjubu je nedavno objavljena vruća scena iz filma o kojoj svi pričaju. U njemu prezgodna glumica pleše oko šipke.

Zanimljivo je da je tu veštinu naučila za samo dva i po meseca pre snimanja. Svaki dan je po nekoliko sati trenirala s profesionalnom plesačicom, a kako bi se što bolje pripremila ugradila je šipke u svoje tri kuće u Majamiju, Los Anđelesu i Njujorku. Njen partner Aleks Rodrigez bio je oduševljen.

"Ženo, goriš!", "Ovo su najbolja dva minuta mog života", samo su neki od oduševljenih komentara njenih obožavalaca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.