Glumica u 48. godini postala majka, a ovo je njena prva slika sa bebom

Izvor: B92, 27.Sep.2018, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica u 48. godini postala majka, a ovo je njena prva slika sa bebom

Glumci Rejčel Vajs i Danijel Krejg postali su roditelji devojčice.

Holivudski par, koji je u braku sedam godina i stara se o dvoje dece koje imaju iz svojih prethodnih veza, dobio je svoje prvo zajedničko dete.

Četrdesetosmogodišnja glumica se porodila početkom septembra meseca, ali i dalje ne želi da novosti iz svog života deli sa javnošću.

Ipak, paparaci su pratili slavni par te su ih snimili kako ilaze iz zgrade zajedno sa novorođenom bebom koju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su očigledno rešili da prošetaju njujorškim ulicama.

Vajs je do sada samo nekoliko puta u medijima govorila o svojoj trudnoći. U intervjuu za Njujork Tajms kazala je da ona i Bondova zvezda očekuju "malog čoveka".

"Danijel i ja smo mnogo srećni. Imaćemo malog čoveka.Ne možemo da iščekamo da vidimo njega ili nju. Još uvek je sve misterija", kazala je.

Glumica ima 12-godišnjeg sina Henrija sa rediteljem Darenom Aronofskim, dok Danijel ima 26-godišnju ćerku Elu iz braka sa Fionom Ludon.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Glumica u 48. godini postala majka

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2018

Glumci Rejčel Vajs i Danijel Krejg postali su roditelji djevojčice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.