Glumica se konačno oglasila u javnosti nakon priče da je na samrti

Izvor: B92, 04.Jan.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica se konačno oglasila u javnosti nakon priče da je na samrti

Glumica Olivija Njutn Džon demantovala je medijska nagađanja da je na samrti, objavile su agencije.

Australijska zvezda filma "Briljantin" objavila je u septembru prošle godine da joj je rak dijagnostikovan treći put zaredom u tri decenije.

U američkim i australijskim medijima nedavno su se pojavile vesti da joj preostaje još samo nekoliko nedelja života.

Olivija Njutn Džon (70) poručila je svojim obožavateljima u video-poruci objavljenoj na Tviteru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se "odlično oseća", te da su "glasine o njenoj skoroj smrti preterane".

U septembru prošle godine u televizijskoj emisiji Sunday Night na australijskoj televiziji rekla je da su joj lekari 2017. godine pronašli tumor u donjim delovima kičme (rak dojke četvrte faze koji je metastazirao).

Istakla je kako veruje da će ga pobediti i da koristi medicinsku marihuanu i druge prirodne lekove uz radijaciju.

Nakon što je preživela prvu dijagnozu raka 1992. godine, glumica se angažovala u borbi protiv te bolesti. Osnovala je istraživački centar za borbu protiv raka u Melburnu (Olivia Newton-John Cancer and Wellness research centre).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.