Glumica se bori sa opakom bolešću: Napraviću video-snimak da se oprostim od porodice

Izvor: B92, 01.Okt.2020, 10:53

Glumica se bori sa opakom bolešću: "Napraviću video-snimak da se oprostim od porodice"

Glumica Šenon Doerti (49) nedavno je objavila da joj se rak vratio i da je sada u četvrtom stadijumu, a iako je ranije bila aktivna na društvenim mrežama, sada navodi da više ne želi da nameće svoju bolest.

Zvezda serije "Beverli Hils" i "Čari" poručila je da želi da uradi video-snimak u kojem će se oprostiti od svoje porodicce, s obzirom na to da boluje od raka, koji joj je sada metastazirao na kičmu.

Rak dojke nađen joj je 2015. godine. Iako se tada izlečila, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolest se opet vratila prošle godine.

Istakla je da će, osim video-snimka, napisati i pisma voljenim osobama kad bude spremna, ali da se nada da će živeti još barem 10 do 15 godina. Rekla je da postoje stvari koje bi volela da kaže svojoj majci, te da želi da ona zna koliko joj znači njen suprug, Kurt Isvarijenko (46).

"Kad budem osećala da je vreme da to učinim, znam da je kraj. To je za onda kad se odjavljuješ, ali ja se još ne odjavljujem. Osećam se kao zdrava osoba. Teško je napisati oproštajno pismo kad osećaš da ćeš živeti još 10 do 15 godina", poručila je glumica, prenosi britanski "Miror".

U intervjuu za ABC Šenon Doerti je objasnila da više nije toliko aktivna na društvenim mrežama jer ne želi da svoju bolest nameće drugima u lice.

"Želim i pokušavam da razmišljam pozitivno. Ovo je neobično vreme za mene, ne stojim čvrsto na svojim nogama. Borim se", rekla je te dodala da želi da bude otvorena i iskrena u vezi s bolešću, a takav pristup želi i od drugih.

Iako je saznala da joj se rak vratio, Šenon je prihvatila da se vrati i ponovo učestvuje u projektu i okupljanju nekadašnje prve postave serije "Beverli Hils".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.