Glumica opet doživela fizičko nasilje: Drugi put je pretukao momak FOTO

Izvor: B92, 20.Feb.2020, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica opet doživela fizičko nasilje: Drugi put je pretukao momak FOTO

Glumicu Hejden Penetijer ponovo je pretukao njen dečko Brajan Hikerson.

Brajan (31) je na Dan zaljubljenih nasrnuo na svoju devojku i kolegincu Hejden Penetijer (30).

Policija je uhapsila Brajana odmah nakon prijave da je izvršio porodično nasilje nakon što ga je Hejden optužila da ju je udario u lice.

Brajana je Hejden izbacila iz kuće, a njene komšije su obavestile policiju kad su videle glumca u dvorištu.

"Ubio je boga u meni", vikala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je glumica u trenutku kada je došla policija. Brajan je glasno vikao da "ne želi da bude optužen za neka s*anja", ali nije rekao da li je udario Hejden.

Prema rečima policije, glumica je u trenutku hapšenja Brajana imala crveno i natečeno lice.

Ovo je inače drugi put da je Brajan izvršio fizičko nasilje nad svojom devojkom. On je pre samo devet meseci pijan napao Hejden, pa je nakon toga uhapšen.

Glumici zameraju to što se, ubrzo nakon svađe i prvog fizičkog napada, vratila Brajanu, iako je on bio nasilan prema njoj, kao i što nije svedočila protiv njega.

Nakon ovog skandala izgubila je starateljstvo nad petogodišnjom ćerkom Kajom, koju je dobila sa ukrajinskim profesionalnim bokserom Vladimirom Kličkom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.