Glumica nije ispratila decu prvog školskog dana, ipak muž joj je pomogao

Izvor: B92, 07.Sep.2018, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica nije ispratila decu prvog školskog dana, ipak muž joj je pomogao

Glumica Sara Džesika Parker (53), najpoznatija po ulozi Keri Bredšo u seriji 'Seks i grad', zbog poslovnih obaveza je propustila prvi dan škole svoje dece: bliznakinja Tabitu i Marion (9) i sina Džejmsa (15). Međutim, našla je način da im pokaže da prati šta se dešava kod kuće.

Devojčice su krenule u novu školsku godinu, a mama i tata razmenjuju njihove fotografije.

Suprug Metju Broderik (56) šalje joj telefonom njihove najlepše slike iz Amerike, jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džesika trenutno u Italiji na predstavljanju najnovije, jesenje kolekcije italijanskog brenda donjeg veša 'Intimisimi'.

Prvi dan, četvrti razred. Nema teških torbi, nema knjiga, nema školskog pribora. Nadam se da je tu samopouzdanje i veliko uzbuđenje pred nepoznatim. Jesen, prepuna obećanja i mogućnosti - napisala je Sara ispod fotografije koju je objavila na društvenim mrežama.

Suprugu, koji joj je poslao fotografiju ćerki, javno se zahvalila.

Sin Džejms takođe kreće u nove 'avanture' koje donosi drugi razred srednje škole.

Sara i Metju su se upoznali na Brodveju 1991, a 1997. su se tajno venčali. Ceremoniji je prisustvovalo 100 članova porodice i najbližih prijatelja.

U Italiji, Sara je upoznala modnu dizajnerku Čeri Feranji (31), koja je na društvenim mrežama rekla da joj je Parkerova 'jedna od najvećih ikona'.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.