Glumac zadobio jezive povrede, poginuo tokom vojne obuke

Izvor: B92, 24.Jan.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac zadobio jezive povrede, poginuo tokom vojne obuke

Glumac Alojzius Peng preminuo je u sredu od jezivih povreda zadobijenih tokom vojne obuke na Novom Zelandu.

Peng je, prenosi "Varijeti", popravljao "haubicu" kada se dogodila nesreća. Cev oružja se iznenada spustila i smrvila ga. Glumac je hitno prebačen u najbližu bolnicu, gde je operisan i stavljen u veštačku komu. Nažalost, posle nedelju dana je preminuo od zadobijenih povreda.

Singapur ima sistem obavezne vojne službe, a mnogi ostaju kao rezervisti. Peng je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 5. januara obavestio javnost da je pozvan kao rezervista i da će služiti u inostranstvu.

"Vraćam se u službu svoje zemlje, na barem mesec dana. Verovatno neću moći da vam pišem odande", glasi jedna od njegovih poslednjih objava.

Peng je bio zvezda filmova "Young and fabulous" i "Timeless love", kao i više serija u rodnom Singapuru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.