Glumac više ne podržava Džoa Rogana: Nisam znao da je koristio reč – cr**uga

Izvor: B92, 07.Feb.2022, 14:55

Glumac više ne podržava Džoa Rogana: "Nisam znao da je koristio reč – cr**uga"

Glumac Dvejn Džonson se predomislio kada je u pitanju javna podrška voditelju Džou Roganu, čiji je potkast "The Joe Rogan Experience" u poslednje vreme bio na udaru kritika.

Osim Roganovih izjava o vakcinama koje su dovele do toga da nekoliko velikih umetnika ukloni svoju muziku sa Spotifaja, situacija se promenila nakon što je pevačica Indija Ari podelila kompilaciju klipova na kojima se vidi da Rogan više puta koristi reč "crnac" u nekoliko epizoda potkasta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Spotifaj uklonio više od 100 epizoda Roganovog podkasta - ne i onu od koje je sve počelo VIDEO

Osim toga u jednom video-snimku je uporedio crnačku četvrt s filmom Planeta majmuna.

Ari je rekla da je povezanost Spotifaja sa Roganom dovela do njene odluke da prekine povezanost sa platformom, što je prošlog meseca uradio i muzičar Nil Jang.

Pošto je obavešten o Roganovom vređanju u emisijama, Džonson se oglasio na Tviteru.

Džo Rogan podelio poznate – Šeron Stoun: "Opasan idiotizam"; drugi poručuju: "Samo tako nastavi"

"Nisam znao za njegovu upotrebu reči na 'n' pre mojih komentara, ali sada sam upoznat sa celokupnom pričom uvezi sa njim (Roganom). Poučan momenat za mene", napisao je glumac.

Džonson je prvobitno podržao Rogana, pa je čak predložio da gostuje na potkastu kada se voditelj obratio na Instagramu da prokomentariše poteze Janga, Džoni Mičel i drugih.

Glumac je na Tviteru naveo da se činilo da Rogan izražava kajanje zbog svojih postupaka.

"Želim da objasnim sve zbog naslova koje čitate", napisao je Džonson, kao odgovor na kritike političke komentatorke Čeri Džejkobus.

"Mislio sam da je njegov odgovor bio iskren, i što je još važnije, da je otvoren za promene kako bi postao bolji", napisao je glumac.

"Dugujem vam iskreno izvinjenje. Nisam učestvovao u našem dijalogu kako bi trebalo i moje obraćanje vama je bilo uvredljivo. Izvinjavam se", napisao je on u nastavku tvita komentatorki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.