Glumac pokazao četiri nove tetovaže koje je dodao pored imena njegove najveće ljubavi FOTO

Izvor: B92, 07.Avg.2019, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac pokazao četiri nove tetovaže koje je dodao pored imena njegove najveće ljubavi FOTO

Veliki broj poznatih voli tetovaže i rado ih pokazuju, a Met Dejmon nije izuzetak.

Glumac je odlučio da doda malo mastila na svoje telo, a njegova tetovaža nije nimalo ružna i besmislena. On je poželeo da na koži nosi imena svoje dece i tako je istetovirao imena svojih ćerki Aleksije, Izabele, Gie i Stele.

Sliku tetovaža je objavio njegov tatu majstor David Stoun, koji je prokomentarisao kako mu je velika čast to što je tetovirao jednog od njemu omiljenih glumaca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Poznat je po svojoj tehnici tetoviranja jednom iglom i njegovi klijenti su, pored Dejmona, bili i Džon Ledžend, Džoi Džonas, Sofi Tarner i Lejdi Gaga, piše Mens Health. Tetovažu je glumac uradio odmah pored imena Lusi, koja je posvećena njegovoj ženi Lusijani Baroso.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Met Dejmon pokazao nove tetovaže

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2019, 08:24

Veliki broj poznatih voli tetovaže i rado ih pokazuju, a poznati glumac Met Dejmon nije izuzetak.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.