Glumac pati za pokojnom suprugom: Dogodilo se tako brzo, nisam spreman na to

Izvor: B92, 06.Okt.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac pati za pokojnom suprugom: "Dogodilo se tako brzo, nisam spreman na to"

Glumac Vini Džouns kroz suze je otkrio kako je plakao skoro svako veče nakon tragične smrti supruge Tanje, koja je umrla od raka u 54. godini pre nekoliko meseci.

Bivši fudbaler, koji je postao glumačka zvezda, jecao je u petak dok je govorio o poslednjim trenucima sa voljenom suprugom.

Preplavljen emocijama, Džouns se prisetio kako je suprugu nežno ljubio i šaputao joj da je voli.

Prisećajući se mučne scene u njihovom holivudskom domu rekao je za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "The Sunday Mirror" kako se probudio i čuo kašalj.

"Pročitao sam puno knjiga, ne želite da ih čitate ali radite to, i znao sam što taj kašalj znači", rekao je.

Dodao je kako je odmah odjurio u sobu i pozvao pomoć dok se ona borila za dah oko 25 minuta. Tanjini roditelji, njen brat i ćerka pridružili su se Viniju dok je medicinska sestra Tanji davala morfijum.

"Znali smo da je to kraj i mazili smo je", rekao je Vini.

"Ljubio sam je puno i govorio joj da je volim. Neprestano sam joj govorio: 'Volim te, volim te...'".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.