Glumac iz serije Red i zakon pozirao za muški magazin potpuno nag FOTO

Izvor: B92, 06.Avg.2021, 08:07

Glumac iz serije "Red i zakon" pozirao za muški magazin potpuno nag FOTO

Na fotkama objavljenim u jednom muškom magazinu glumac je ispozirao u različitim izdanjima. Na jednoj vuče automobil dok na drugoj sedi u kupaćim gaćama, a na sledećoj je već nag...

Američki glumac Kristofer Meloni, publici najpoznatiji iz serije "Red i zakon" u kojoj je ostvario ulogu markantnog detektiva Eliota Stablera i postao miljenik ženskog pola.

Kao što se može primetiti iako je već u šezdesetim godinama i dalje drži do svog izgleda, što je pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i na novoj naslovnici časopisa „Men’s Health“ na kojoj pozira potpuno go.

Meloni je sa ovom naslovnicom iznenadio mnoge, pre svega izvajanim telom ovog 60-godišnjaka ostavilo je mnoge bez daha. Intimne delove na naslovnici prekrio je tegom na jednoj od fotografija.

"Ovo je sve", "O da, sa godinama sve bolji", "Slučaj zatvoren", "Ove fotke su mi popravile dan", pisali su pratioci.

U intervjuu za "Men’s Health" glumac je progovorio i o svojoj zadnjici.

"Zadnjica mi je doživela trenutak slave. To je bilo jako kul", rekao je pritom misleći na fotografije sa seta serije "Happy" na kojima je bez gaća i koje su pre nekoliko godina obišle svet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.