Glumac iz serije Moderna porodica i njegov suprug očekuju drugo dete VIDEO

Izvor: B92, 28.Maj.2022, 15:26

Glumac iz serije "Moderna porodica" i njegov suprug očekuju drugo dete VIDEO

Glumac Džesi Tajler Ferguson, najpoznatiji po ulozi Mičela u popularnoj američkoj seriji "Moderna porodica" i njegov suprug Džastin Mikita ove jeseni postaće roditelji po drugi put.

Glumac je lepe vesti podelio na svom Instagram profilu otkrivši svojim pratiocima da će njihov jednogodišnji sin Beket postati "veliki brat" sestri ili bratu koji će ih obradovati ove jeseni.

“U svetu se trenutno događa mnogo strašnih stvari pa smo Džastin i ja hteli da podelimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa vama dobre vesti", rekao je 46-godišnji glumac u videu na Instagramu insinuirajući na pucnjavu koja se nedavno dogodila u osnovnoj školi u Teksasu.

Zahvalio se ljudima koji će Džastinu i njemu pomoći da prošire svoju porodicu, ali se zahvalio i podršci fanova.

Podsetimo, Džesi i Džastin su se venčali 2013. godine u Njujorku, a uz pomoć surogat majke postali su roditelji Beketa u julu 2020. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.