Fanovi ubeđeni: Rodrigez ne miruje posle raskida, viđa se sa ljubavnicom

Izvor: B92, 19.Apr.2021, 13:49

Fanovi ubeđeni: Rodrigez ne miruje posle raskida, viđa se sa ljubavnicom

"Razaračica domova", kako su je fanovi nazvali nakon šuškanja o aferi s Aleksom Rodrigezom, krenula je dalje i pronašla dečka. Tako barem ona tvrdi jer su pratioci uvereni da s a Rodrigezom ima romantične trenutke

Rijaliti zvezda Medison LeKroj (30) iznenadila je javnost nakon nedavne objave da ima dečka.

Pohvalila se fotografijom uz opis "Budimo podrška jedno drugom i ostarimo zajedno" dok su pored nje dve čaše s koktelima. Zbog toga su odmah krenula šuškanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je napokon došla na svoje - razdvojila je J.Lo i Aleksa i uzela ga za sebe.

"Alex dolazi po tebe, pakuj torbe i budi spremna", napisao je jedan pratilac, a LeKroj je brzo odgovorila:"Imam dečka".

Bez obzira na opravdanje koje je LeKroy iznela, pratioci joj ne veruju i kažu da je to samo zavaravanje jer Aleks već uživa s njom, svojom ljubavnicom. Fotografiju je objavila nekoliko dana nakon što su bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez (45) i pevačica Dženifer Lopez (51) otkazali veridbu i prekinuli svoju emotivnu vezu.

"Shvatili smo da nam ide bolje kao prijateljima, želimo jedno drugome sreću", rekao je bivši par za strane medije.

Inače, oko LeKroj i popularnog Aroda kružile su glasine a priče o njihovoj aferi nizale su se nekoliko nedelja ranije.

Ona je, učestvujući u rijalitiju "Southern Charm" otkrila da je pričala s Rodrigezom, odnosno da su razmenjivali poruke, koje nisu bile eksplicitnog sadržaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.