Emotivan govor pevačice: Često nailazim na tišinu

Izvor: B92, 12.Feb.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emotivan govor pevačice: Često nailazim na tišinu

Ne okrećite glavu kada vidite da je neko ranjiv! Američka pop zvezda Lejdi Gaga održala je veoma emotivan govor na dodeli Gremi nagrade, u kom je otvoreno govorila o potrebi podizanja svesti o mentalnom zdravlju.

"To je jako važno. Mnogi umetnici se bore sa tim i moramo voditi računa o drugima. Zato, ako vidite da je neko ranjiv, ne okrećite glavu. Ako i vi patite, čak i ako je teško, pokušajte da skupite hrabrost duboko u sebi i recite nekome", poručila je Ledi Gaga. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Gaga je osvojila Gremi u kategoriji najbolje pop izvođenje i najbolji duet "Shallow", koji izvodi sa Bredlijem Kuperom. Reč je o naslovnoj pesmi za film "Zvezda je rođena".

Kako je Gaga rekla, u filmu preovladava tema mentalnog zdravlja i ona je veoma ponosna što je deo te priče.

Pop pevačica je rekla da joj je žao što njen partner iz filma Bredli Kuper nije na ceremoniji. Kuper je bio na dodeli Bafta nagrada u Londonu, gde je uručena nagrada za najbolju originalnu muziku za film "Zvezda je rođena".

"Znam da bi želeo da budeš ovde. Bredli, volim ovu pesmu da pevam sa tobom", rekla je Gaga.

Fanovi su na Tviteru pozdravili zvezdu zbog toga što je otvoreno govorila o mentalnom zdravlju.

“Ledi Gaga je u govoru na dodeli Gremi nagrade pričala o mentalnom zdravlju, potrebi da brinemo jedni o drugima, i to je još jedan poklon koji nam je dao film 'Zvezda je rođena'", glasi jedan od napisanih tvitova.

Neko je napisao "Moćne reči o mentalnom zdravlju sinoć od @ladygaga". Među tvitovima je bilo onih koji su napisali da je pop zvezda "neverovatna".

Ovo nije prvi put da Ledi Gaga govori o mentalnom zdravlju, pa je na dodeli nagrada "Patron of the Artists" u novembru prošle godina rekla da kada govori o mentalnom zdravlju, posebno svom, često nailazi na tišinu, prenosi Independent.

“Ili me možda lica sumornih fanova čekaju ispred, u senci, kako bi mi šapnuli svoje najmračnije tajne. Moramo uneti svetlo u mentalno zdravlje", rekla je tada zvezda.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Emotivan govor pevačice: Često nailazim na tišinu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2019

Ne okrećite glavu kada vidite da je neko ranjiv! Američka pop zvezda Lejdi Gaga održala je veoma emotivan govor na dodeli Gremi nagrada, u kome je otvoreno govorila o potrebi podizanja svesti o mentalnom zdravlju..."To je jako važno. Mnogi umetnici se bore sa tim i moramo voditi računa o drugima....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.