Elizabet Olsen progovorila o odrastanju u senci slavnih sestara

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 20:19

Elizabet Olsen progovorila o odrastanju u senci slavnih sestara

Glumica Elizabet Olsen i sestra mnogo poznatijih sestara bliznakinja, Meri Kejt i Ešli Olsen, priznala da joj je pažnja paparaca i javnosti koju su sestre dobijale bila "vrlo zastrašujuća" u detinjstvu.

Inače, tri godine je mlađa od sestara koje su pre 20 godina bile na vrhuncu slave zbog serije "Puna kuća".

"Čudno je bilo odrastati s tim", rekla je Elizabet za potkast Džesija Vara "Table Manners" i dodala:

"Najčudnije je bilo to što vas paparaci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stalno prate, a meni je to kao detetu bilo vrlo zastrašujuće. Bili su opsednuti njima kad su napunile 18 godina."

Elizabet je poznata i iz filma "Osvetnici". Njen proboj u svet glume se dogodio 2011. kada je glumila u nezavisnoj drami trileru Marta Marsi Mej Marlin, za koju je, između ostalih, bila nominovana za filmsku nagradu prema izboru kritičara za najbolju glumicu i "Independent Spirit Award" za najbolju žensku ulogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.