Eh, da sam 20 godina mlađi: Hoće Melaniju, a Tramp mu ovako odgovorio

Izvor: B92, 06.Jun.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Eh, da sam 20 godina mlađi": Hoće Melaniju, a Tramp mu ovako odgovorio

Svetski lideri okupili su se u Portsmutu, na jugu Velike Britanije, kako bi obeležili 75-godišnjicu najveće pomorske invazije u istoriji, takozvanog Dana D. Pored mnoštva šefova vlada i država, kao i članova britanske kraljevske porodice, sve simpatije pobrao je 93-godišnji veteran koji je bio oduševljen Melanijom Tramp.

Prilikom rukovanja sa predsednikom Amerike Donaldom Trampom, simpatični veteran Tomas Katbert nije odoleo da uputi komplimente prvoj dami SAD, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << San (The Sun).

"Divna je, zar ne? Eh, da nema vas i da sam 20 godina mlađi", rekao je Katbert.

Tramp je uz osmeh odgovorio:

"Mogli biste vi to, nema sumnje".

Obeležavanje godišnjice Dana D u Portsmutu, Tramp je poslednjeg dana svoje posete Britaniji odao počast američkim i savezničkim vojnicima koji su pomogli u spasavanju Evrope od nacističke Nemačke.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zapadni lideri hoće da ćućore jedan sa drugim": Putin objasnio da nije DEŽURNI GOST

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2019

Svetski lideri okupili su se juče u Portsmutu, na jugu Velike Britanije, kako bi obeležili 75. godišnjicu najveće pomorske invazije u istoriji, takozvanog Dana de...Predsednik Vladimir Putin je, govoreći o odsustvu pozivnice na događaje povodom 75. godišnjice iskrcavanja saveznika u Normandiji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.