Dizni krije malu tajnu u svim svojim filmovima

Izvor: B92, 02.Maj.2014, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dizni krije malu tajnu u svim svojim filmovima

Nešto se krije u brojnim Diznijevim animiranim filmovima koje smo gledali. Verovatno ste mnoge od ovih filmova gledali ali nikada niste shvatili da Dizni nešto krije od nas, a to je kombinacija slova i brojeva – A113, piše sajt Viralnova.

Ova kombinacija sloja i brojeva godinama se pojavljuje u animiranim fimovima Diznija i Piksara, a jedan filmski entuzijasta ponovo je odgledao sve animirane filmove ovih kompanija kako bi nam ponudio neoboriv dokaz za to da Dizni nešto krije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od nas.

Ova skrivena poruka nalazi se svuda.

A istina iza ovih brojeva je prilično prosta, u pitanju je broj učionice unutar koje su mnogi animatori izučili svoj zanat.

Ova učionica nalazi se unutar Instituta za umetnost u Kaliforniji gde su mnogi Piksarovi i Diznijevi animatori izučili svoj zanat.

Bug’s Life

Finding Nemo

The Incredibles

Cars

Cars

Ratatouille

Wall-E

Up

Cars 2

Cars 2

Cars 2

Brave

Monster’s University

Lilo & Stitch

Giant

The Princess and the Frog

Little Toaster

American Dad

Avengers

Avengers

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dizni krije malu tajnu u svim svojim filmovima

Izvor: B92, 02.Maj.2014

Nešto se krije u brojnim Diznijevim animiranim filmovima koje smo gledali. Verovatno ste mnoge od ovih filmova gledali ali nikada niste shvatili da Dizni nešto krije od nas, a to je značenje kombinacije slova i brojeva – A113...Ova kombinacija sloja i brojeva godinama se pojavljuje u animiranim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.