Del Boj skrhan u programu uživo : Jadni, stari Džon; Nije iznenađenje, ali je šok VIDEO

Izvor: B92, 20.Sep.2021, 14:58

Del Boj skrhan u programu uživo : "Jadni, stari Džon"; "Nije iznenađenje, ali je šok" VIDEO

Ser Dejvid Džejson govorio je u jutarnjem programu o svom prijatelju i kolegi Džonu Čalisu, rekavši da je "u šoku" zbog njegove smrti.

Čalis, koji je igrao Bojsija u seriji "Mućke" zajedno sa Džejsonom koji je bio Del Boj, umro je u snu nakon duge borbe protiv raka, navela je njegova porodica u saopštenju.

Vesić za B92.net: "Bojsi bi postao građanin Srbije sledeće nedelje, to mu je bila poslednja želja"

Pojavljujući se u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jutarnjem programu britanske televizije, Dejvid Džejson je rekao da to nije bilo potpuno iznenađenje, "jer jadni stari Džon nije bio dobro poslednjih mesec ili dva".

"Ali krenuo je sve nizbrdo tako brzo, vrlo brzo, a jednog trenutka smo mislili da je na putu oporavka. Nažalost, bolest ga je uzela", rekao je glumacm pa dodao:

"Bojim se da još uvek trpimo mali šok."

Oglasio se Del Boj, ali i Marlin

Ovaj 81-godišnjak je takođe pomenuo svoje divljenje prema pokojnom prijatelju, objašnjavajući: "Ponekad je malo iznenađenje što je Džon Čalis bio tako ljubazan i tako običan, simpatičan momak - potpuno drugačiji od lika Bojsija koji je igrao".

Naveo je da je to samo pokazalo veštinu koju je imao kao glumac.

Čalis je 22 godine glumio u "Mućkama" zajedno sa Džejsonom i Nikolasom Lindherstom, koji je tumačio Del Bojevog brata Rodnija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.