Da li su oni nov par: Svi ogovaraju pevačicu, jer je flertovala sa oženjenim sportistom

Izvor: B92, 07.Dec.2017, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li su oni nov par: Svi ogovaraju pevačicu, jer je flertovala sa oženjenim sportistom

Dodela modnih nagrada u Londonu bila je prilika da se svetski džet-set okupi na jednom mestu. Osim toaleta i nagrada, pažnju je privukao jedan neobičan i atraktivan par. Takoreći par, jer njihovu povezanost niko nije potvrdio.

Pevačica Rita Ora na crvenom tepihu pozirala je sama. I dok su je paparaci slikali, komentarisali njen dekolte, desilo se neočekivano.

Kao gost sa svojim neobičnim stajlingom pojavio se i Konar Mekgregor, čuveni MMA borac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Pozirao je sa Luisom Hamiltonom, zatim s Donatelom Versaće.

A onda je seo za sto gde je bila Rita.

I tada su nastale "škakljive" fotografije zbog kojih danas svi prozivaju pevačicu. Doduše, slike bi i mogla da objasni, to bi nekako i prošlo, ali ih je potpisala rečima:

"Na dejtu".

Izgleda da će joj sve oprostiti, ali da flertuje sa oženjenim - neće. Iako je odmah skinula komentar, njeni pratioci nastavili su da komentarišu, nižu uvrede i poručuju Konoru:

"Ne nasedaj na provokacije".
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Svi ogovaraju pevačicu, jer je flertovala sa oženjenim sportistom

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2017

Dodela modnih nagrada u Londonu bila je prilika da se svetski džet set okupi na jednom mestu. Osim toaleta, nagrada, pažnju je privikao jedan neobičan i atraktivan par. Takoreći, par jer njihovu povezanost niko nije potvrdio...Објава коју дели Rita Ora (@ritaora) дана 5. Дец...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.