Da li je Megan Markl trudna ili se kraljevska beba još uvek čeka?

Izvor: B92, 09.Okt.2018, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Megan Markl trudna ili se kraljevska beba još uvek čeka?

Poslednjih nekoliko dana strani mediji ne prestaju da pišu o tome da će princ Hari i Megan Markl uskoro dobiti dete.

Obožavaoci veruju da će objava još jedne kraljevske trudnoće doći uskoro, a ove vesti dodatno je podgrejala Megan koja se prošlog meseca pojavila u haljini kroz koju se navodno nazirao zaobljeni stomačić.

Ipak, kasnije se ispostavilo da je samo vetar koji je u tom momentu duvao učinio da vojvotkinja deluje kao da je trudna.

Kako prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dejli Star u razgovoru sa Džudi Džejms ekspertkinjom za tumačenje govora tela, Megan u poslednje vreme često stavlja ruke preko stomaka što ukazuje na moguću trudnoću, ali opet činjenica da krajem meseca zajedno s Harijem posećuje Australiju, Novi Zeland, Fidži i Tongo ipak ukazuje na to da kraljevska beba ne stiže tako brzo.

Običaj je kod poznatih dama, a naročito kraljevskih da se trude da što duže zadrže ovakve vesti u tajnosti, a kako je Megan dosta otvorenija kada je govor tela u pitanju veruje se da će trudnoću otkriti možda malo ranije nego što je to običaj za kraljevsku tradiciju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li je Megan Markl trudna ili se kraljevska beba još uvek čeka, evo šta kaže govor tela

Izvor: BKTV News, 09.Okt.2018

Poslednjih nekoliko dana strani mediji ne prestaju da pišu o tome da će princ Hari i Megan Markl uskoro dobiti dete...Obožavaoci veruju da će objava još jedne kraljevske trudnoće doći uskoro, a ove vesti dodatno je podgrejala Megan koja se prošlog meseca pojavila u haljini kroz koju se navodno...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.