Čuveni muzičar priznao: Jeo sam ekstazi za doručak i pio litre votke

Izvor: B92, 15.Okt.2018, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuveni muzičar priznao: Jeo sam ekstazi za doručak i pio litre votke

Američki muzičar Ričard Melvil Hal, koji je poznatiji pod umetničkim imenom Mobi najavio je da uskoro izlaze njegovi memoari "Then It Fell Apart" u 2019.godini, piše The Rolling Stone.

"Radi se o putovanju u tamno srce slave i demonima koji vrebaju iza sjaja životnog stila slavnih", napisao je Mobi na Tviteru za nastavak svojih memoara iz 2017. "Porcelain: A Memoir".

"U leto 1999. Mobi je objavio album (Play) koji je definisao protekli vek. Poput albuma koji definišu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << generaciju, Plej je bio sveprisutan i izbacio je Mobija među zvezde. Odjednom se družio s Dejvidom Bouvijem, Kristinom Riči i Madonom, uzimajući esktazi za doručak, ispijajući svaki dan litre votke i spavajući s modelima. Bila je to dijeta koja nije mogla da traje. A onda se sve raspalo", stoji u saopštenju izdavačke kuće Faber Books, koja će objaviti memoare 11. juna 2019.

Poznati američki komičar i voditelj Stefan Kolber rekao je za nove memoare "Then It Fell Apart" da "nekako ta hronika duge, tamne noći duše uključuje smešne priče u kojima su Tramp, Putin i zaista zbunjujući niz degenerika".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.