Čuveni Džejms Bond postao komandant britanske mornarice FOTO

Izvor: B92, 24.Sep.2021, 08:55

Čuveni Džejms Bond postao komandant britanske mornarice FOTO

Glumac Danijel Krejg imenovan je za počasnog komandanta britanske Kraljevske mornarice i tako je dobio isti čin kao i njegov lik na velikom platnu Džejms Bond

Imenovanje Krejga dolazi nekoliko dana pre britanske premijere novog filma o čuvenom agentu 007 "No Time To Die".

"Daniel Krejg je poznat po tome što je bio zapovednik Bond poslednjih 15 godina pomorski oficir koji obezbeđuje Britaniju u misijama širom sveta", rekao je admiral Toni Radakin.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Admiral je rekao da prava kraljevska mornarica to radi svaki dan, koristeći tehnologiju i veštine na isti način kao i sam Džejms Bond.

Danijel Krejg se emotivno oprostio se od uloge Džejmsa Bonda VIDEO

Krejg (53) izjavio je da se oseća počastvovano i privilegovano tim imenovanjem, piše Beta.

Počasni oficiri su ambasadori Kraljevske mornarice koji pomažu u promociji mornarice u svetu.

Džejms Bond ne može da bude žena? Krejg rekao šta misli o tome

Krejg se pre uručenja počasti sastao sa komandantom Frensisom Bondom koji radi u štabu Kraljevske mornarice u južnoj Engleskoj.

"Kolege se šale da sam ja onaj pravi Bond, ali nisam zamišljao da ću jednog dana upoznati glumca koji igra Džejmsa Bonda", rekao je komandant Bond.

U najnovijem filmu, koji bi trebalo da bude poslednji za Krejga, čuveni agent 007 je prestao sa aktivnostima u tajnoj službi i konačno uživa u mirnom životu na Jamajci. Medjutim, njegov duševni mir brzo se prekida kada njegov stari prijatelj iz CIA-e Feliks Lejter dolazi da ga zamoli za pomoć.

Glumac Danijel Krejg bogatiji od Džejmsa Bonda: Evo koliko novca mu je donela poznata uloga

Zlikovca u filmu igra Amerikanac egipatskog porekla Rami Malek koji je 2019. godine osvojio Oskara za najboljeg glumca za ulogu pevača rok grupe "Kvin" (Queen) Fredija Merkjurija.

Glavnu pesmu filma "No Time To Die" izvodi mlada američka pevačica Bili Ajliš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.