Crtać na javnom servisu šokirao roditelje: Kad vidite temu, biće vam jasno zašto VIDEO

Izvor: B92, 05.Jan.2021, 14:19

Crtać na javnom servisu šokirao roditelje: Kad vidite temu, biće vam jasno zašto VIDEO

Preveliki polni organ Džona Dilermanda sve vreme dovodi u probleme, što mogu da potvrde i deca u Danskoj, nakon gledanja nove emisije o njemu na javnom servisu. Nekim roditeljima, međutim, ova komedija i nije bila baš smešna.

Animirana serija premijerno je prikazana na danskom dečjem kanalu DR Ramasjang 2. januara. Naslovni protagonista je muškarac u prugastoj odeći, čiji podjednako prugasti penis nalik pipku ponekad ima sopstveni um, što ga dovodi u razne neprijatne situacije...
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U većini navrata i situacija ovaj neobični organ mu ipak pomaže, na primer, prilikom šetanja psa ili pečenja roštilja. Sudeći prema opisu, jednog dana bi mogao i da mu pomogne da spase svet, prenosi RT.

Takve genitalije nisu novost u animaciji, pre svega zahvaljujući animeu i hentai pornografiji, ali serija za decu koja imaju od 4 do 8 godina za neke roditelje bila je, ipak, previše.

U jednoj besnoj reakciji na stranici TV kanala na Fejsbuku serija je nazvana neukusnom i nimalo prilagođenom deci. I mnogi drugi smatrali su da seriju treba ukloniti jer "deca ne bi smela da vide ono što se u njoj prikazuje".

Ipak, mnogi Danci stali su na stranu kanala. Kažu da je Džon Dilermand zabavan deci, ali i odraslima, pa se uklapa u celokupni stil kanala. Zabrinutost za pedofiliju, koju su neki kritičari iskazali, odbacuju, i smatraju da je u pitanju "moralna panika", prenosi Indeks.

Kanal je stao uz svoju produkciju, a šef kompanije Morten Skov Hansen rekao je kako su tokom produkcije bili uključeni i stručnjaci za dečju psihologiju. Kaže kako su dobili i brojne pozitivne reakcije roditelja koji su iskoristili seriju kako bi razgovarali sa svojom decom o telu.

Prva sezona petominutnog crtaća ima samo 20 epizoda, a više od pola već ih je objavljeno putem internet-stranice ovog TV kanala.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRTAĆEM ŠOKIRALI JAVNOST Animirana serija na javnom servisu podelila javnost u Danskoj, pustili crtani za koji mnogi tvrde da za DECU NIJE PRIMEREN (VIDEO)

Izvor: Blic, 05.Jan.2021

Animirana serija o životu Džona Dilermanda, čoveka sa "najdužim polnim organom" na svetu, izazvala je ovih dana brojne kontroverze u Danskoj i osudu roditelja u toj zemlji, jer je ciljna publika serije deca uzrasta od četiri do osam godina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.