Čovek koji je zaljubljen u nigerijsku prevaru (VIDEO)

Izvor: B92, 04.Feb.2015, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek koji je zaljubljen u nigerijsku prevaru (VIDEO)

Priča o čoveku koji se preko interneta zaljubio u "ženu iz Nigerije", kojoj je u poslednje dve godine poslao preko 100.000 dolara.

U jednoj od najpopularnijih emisija na američkoj televiziji “Doktor Fil”, nedavno je gost bio pedesettrogodišnji Stiv. On je rekao da je 2012. na internetu upoznao "Keli" i da su se venčali iako se nikad nisu videli. "Keli" je iz Nigerije i nasledila je 25,6 miliona dolara nakon što su joj roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />“Volim je”, kaže Stiv za ženu koju nikada nije upoznao. ”Ona je prelepa, topla, nežna i divna u svakom smislu.”

Dok joj ne stigne nasledstvo, Stiv joj finansijski pomaže.

“U poslednjih 29 meseci sam poslao Keli 103.000 dolara. Iako je nikada nisam video, to mi nije važno. Volim je bez obzira na to. Ona će uskoro dobiti nasledstvo i kako sam oduvek sanjao da budem milioner, mislim da smo nas dvoje par iz snova.”

Da li je Stiv žrtva prevare? Da li je doktor Fil možda “Džeri Springer za kultivisaniju publiku”? Odnosno, da li je ovo prevara u prevari? Ili je sve istina?

Pogledajte video pa zaključite sami.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.