Članovi Riblje čorbe neće prisustvovati kremaciji Miše Aleksića

Izvor: B92, 02.Dec.2020, 13:51

Članovi Riblje čorbe neće prisustvovati kremaciji Miše Aleksića

Članovi legendarnog rok benda "Riblja čorba" saopštili su danas da zbog pogoršane situacije u vezi sa koronavirusom neće prisustvovati sahrani njihovog osnivača Miše Aleksića, dodajući da će održati koncert u njegovu čast kada prođe pandemija.

"Teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posledica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcenjivao ovo zlo. Nosio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost za koju smo verovali da je imamo", poručili su sinoć članovi benda na Fejsbuku.

Oni navode da je "zlo zvano koronavirus i dalje među nama, više nego ikada i da zato smatraju obavezom da saopšte da neće u sredu prisustvovati kremaciji".

"Verujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas Riblja Čorba", navodi se u objavi na Fejsbuku.

Bas gitarista rok grupe Riblja čorba Miša Aleksić preminuo je u nedelju u 68. godini od posledice koronavirusa.

Miša je bio zaražen koronavirusom i od 13. novembra nalazio se na lečenju u KBC "Bežanijska kosa", a nedavno mu se stanje pogoršalo, te je završio na respiratoru.

Njegova ćerka Mina Aleksić tada je objavila emotivan status na društvenoj mreži Fejsbuk.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.