Četiri tajne koje muškarci vešto skrivaju od žena

Izvor: BKTV News, 05.Okt.2018, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri tajne koje muškarci vešto skrivaju od žena

Ni njima nije lako.

Kao što žene skrivaju mnogo stvari od svojih partnera, isto tako postoje i one tajne koje pripadnici jačeg pola ne žele da žene znaju. Ovo su samo neke od njih.

Plaše se odbijanja

Bez obzira na to koliko su samouvereni, svaki muškarac se plaši odbijanja. Većina žena smatra da je na muškarcima da prvi priđu i naprave prvi korak, ali realnost je zapravo mnogo drugačija, naročito kada se radi o devojci koja im se >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << jako dopada.

Teže im je da pronađu srodnu dušu nego ženama 

Ukoliko žena poželi vezu, romantični sastanak, izlazak - vrlo je verovatno da će u veoma kratkom roku to i dobiti. Međutim, sa muškarcima je drugačije. Oni su ti koji moraju da se trude, udovoljavaju ženskim "hirevima", pa tek onda uživaju u vremenu za dvoje. Koliko god ženama delovalo jednostavno, muškarcima je situacija sasvim drugačija.

Barem u jednoj situaciji ćete se pronaći: Muške navike koje žene dovode do ludila

Muškarci zapravo ne znaju šta žene želeOd malena im okolina šalje različite informacije od tome šta žene žele. To, pomešano sa iskustvima sa početka zabavljanja, rezultira time da sve dok ne pronađu osobu koja će im reći ono što joj je na umu, sve što rade se zapravo svodi  se na nagađanja.

FOTO: Shutterstock

Društvo ih pritiska više nego žene

"Budi džentlmen", "budi nezavisan", "budi mačo muškarac" - sve su to norme koje društvo nameće osobama muškog pola, jer "oni su muškarci". Kada žena zamoli za pomoć, ona ne mora da strahuje od osude okoline, dok je sa muškarcima situacija potpuno drugačija. Od njih se očekuje da uvek i svuda budu "jači i snažniji i na visini zadatka".

Izađite iz svoje komforne zone i prebrodite strahove: Pet stvari koje možete uraditi kako biste živeli lepše

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.