Ćerka Miše Kovača: Tata je dobro, ubrzo izlazi iz bolnice

Izvor: B92, 25.Okt.2021, 08:20

Ćerka Miše Kovača: Tata je dobro, ubrzo izlazi iz bolnice

Muzička legenda Mišo Kovač (80) trenutno je u splitskoj bolnici, ali njegova čerka Ivana (44) je za hrvatske medije potvrdila da je dobro kao i da uskoro izlazi bolnice.

Ivana je rekla da je tata zove 50 puta dnevno, te da po tome zna da mu je bolje. Kaže kako nije istina da Mišo ima koronu ni respiratorne probleme, kao i da će ubrzo izaći iz splitske bolnice.

Ivana je zahvalila svima koji je već danima zovu i raspituju se za Mišino zdravlje, i dodala da zna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je njen otac dobro jer je zove "pedeset puta dnevno".

"Bila sam nedavno gošća iznenađenja na jednoj svadbi, a pre nego što se završila, već me zvao i pitao: "Mala, je l' sve dobro ispalo?. Stalno pita kad ću snimati, sto saveta daje, ukratko, "pili" me po običaju; znači, dobro je", rekla je kroz smeh Ivana.

Ističe kako Mišo nema ni koronu ni respiratorne probleme, kao što se nagađalo.

"Sada je sve dobro i zato sam jako, jako srećna", ispričala je, ali i dodala kako Mišo za sad nema u planu da nastupa jer je "čovek od velikih formata", za koncerte u stadionima i arenama, za koje je potrebna zahtevna priprema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"ZOVE ME 50 PUTA DNEVNO IZ BOLNICE" Ćerka Miše Kovača progovorila o njegovom zdravstvenom stanju nakon što je hitno hospitalizovan: Ovo joj neprestano govori preko telefona

Izvor: Blic, 25.Okt.2021

Mišo Kovač pre nekoliko dana primljen je na Odeljenje za plućne bolesti u KBC Split, zbog respiratorne infekcije, a sada se tim povodom oglasila njegova ćerka Ivana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.