CELO TELO joj je prekriveno mrljama, a onda je od svoje UŽASNE bolesti napravila PREDIVNU umetnost (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Mar.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CELO TELO joj je prekriveno mrljama, a onda je od svoje UŽASNE bolesti napravila PREDIVNU umetnost (FOTO)

Ešli od svoje dvanaeste godine pati od kožnog oboljenja koje izaziva pojavljivanje belih mrlja po celom telu i koje je zahvatilo 75 odsto njenog tela.

Zbog brojnih zadirkivanja u mladosti, rešila je da sakrije svoju kožum ali i lepotu, iza dugih rukava i pantalona koje je nosila svaki dan.

A post shared by Ash Soto (@radiantbambi) on Feb 20, 2017 at 6:41pm PST

Međutim, danas, skoro 10 godina kasnije, Ešli je prava zvezda poznata po tome da svet upoznaje sa svojom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bolešću putem crteža na svom telu. "Nisam shvatala koliko je moje telo prelepo sve dok tačke na njemu nisam uokvirila crnim markerom. Uvek sam tražila način da na svoju kožu gledam u pozitivnom svetlu. Ono što je drugima nesavršenstvo ja sam napravila u nešto prelepo", priča ona.

A post shared by Ash Soto (@radiantbambi) on Dec 10, 2016 at 5:43pm PST

Ešli je odlučila da proširi svest o svojoj bolesti tako što će svoje telo koristiti kao platno na kom oslikava neka od čuvenih umetničkih dela.

Ne samo da je na ovaj način pokazala da ovo stanje nije nešto čega ljudi moraju da se stide, već je i dobila dodatno samopouzdanje koje joj je pomoglo da sebe prihvatim onakvom kava zaista jeste - prelepom.

Pogledajte još neke od njenih radova:

A post shared by Ash Soto (@radiantbambi) on Oct 15, 2016 at 9:14pm PDT

A post shared by Ash Soto (@radiantbambi) on Nov 22, 2016 at 10:13am PST

A post shared by Ash Soto (@radiantbambi) on Dec 17, 2016 at 6:02pm PST

A post shared by Ash Soto (@radiantbambi) on Jan 13, 2017 at 1:11pm PST

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Najveće srpske grudi su danas napunile 38 godina (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Mar.2017, 17:10

Foto: Instagram/coco..Na današnji dan, pre 38 godina, rodila se jedna od najatraktivnijih žena na planeti, Koko Ti Ostin. Prsata lepotica, koja je inače srpskog porekla, karijeru je započela pre 20 godina i to kao model za donji veš i kupaće kostime. Pažnju na sebe skrenula je 2001. godine, kada...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.