U kadru sa golim muškarcima: Šta će joj reći roditelji? FOTO 18+

Izvor: B92, 10.Sep.2018, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kadru sa golim muškarcima: Šta će joj reći roditelji? FOTO 18+

Iako manekenka Ireland Boldvin ne haje za komentare i ne libi se da "kači" smele i provokativne fotografije na Instagramu, ovog puta otišla je jedan veliki korak dalje.

Iako je zadnji put čak dobila nezadovoljan komentar od oca koji je na izazovnu fotografiju na kojoj mu ćerka "jaše" motor napisao:

"Ne. Samo… Ne", čini se da Ireland nije ništa naučila. Ovaj put fotografisala se ispod većeg broja fotografija na kojima su goli muškarci i njihovi više nego upečatljivi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << polni organi.

"Samo čekam komentar od tvog tate", bio je jedan od brojnih komentara, dok su neki bili nezadovoljni smatrajući fotografiju vulgarnom, neumesnom, nekulturnom, degutantnom...

"Roditelji su ti sigurno ponosni", pisalo je ispod fotografije. Sliku koja je zaista podigla prašinu na Instagramu pogledajte klikom OVDE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.