Bračni par preminuo od korone držeći se za ruke u razmaku od samo minut

Izvor: B92, 28.Sep.2021, 21:34

Bračni par preminuo od korone držeći se za ruke u razmaku od samo minut

Kal (59) i Linda (66) Dunham iz Mičigena preminuli su u nedelju, objavili su njihovi rođaci.

Osećali su se loše početkom meseca, tokom kampovanja, ispričala je njihova ćerka Sara Dunham.

"Otac me nazvao pre kampovanja i rekao da se ne oseća najbolje, ali da misli da je reč o sinusima. Onda se i mama požalila i rekla da je od njega pokupila prehladu", ispričala je ćerka za strane medije.

Treći dan rekli su joj kako moraju da idu jer se ne osećaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobro. Za nekoliko dana su završili u bolnici, a potom i na respiratorima. U nedelju su lekari obavestili porodicu da ne mogu više mnogo toga da učine. Kalov krevet su potom odvezli u Lindinu sobu. Umrli su jedno pored drugog, držeći se za ruke. Kal u 11.07, Linda u 11:08.

I on i supruga vakcinisani su protiv koronavirusa još u maju. Mediji pišu kako su imali zdravstvenih problema i pre koronavirusa.

Njihova ćerka rekla je kako su Kal i Linda u životu sve radili zajedno, išli u crkvu, na izlete, uživali su u svojoj porodici, unucima...

"Njihova ljubav, koju su pronašli nakon prethodnih brakova, bila je fantastična. Bili su ljudi koje biste pogledali i pomislili da želite da budete takvi kad ostarite, da želite takvu ljubav u njihovim godinama", rekla je Sara.

"Ona se uvek šalila, govorila mu je 'ti ćeš otići pre mene, ali ja ću odmah za tobom, obećavam'. I zaista je to uradila", ispričala je ćerka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.