Bolna scena: Bolničar se rasplakao kada je došao kući zbog ovoga VIDEO

Izvor: B92, 31.Mar.2020, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolna scena: Bolničar se rasplakao kada je došao kući zbog ovoga VIDEO

Zdravstveni radnici su na prvoj liniji borbe protiv globalne pandemije.

Mediji redovno prenose fotografije medicinskih tehničara i lekara koji rade u neverovatnim smenama, izmoreni i sa povredama na licu od višečasovnog nošenja maski.

Od ogromne količine posla, zdravstveni radnici sve manje vremena provode kod kuće, a čak i kad se vrate svojim domovima, situacija je i dalje teška.

Nedavno je izašao snimak u kom se bolničar Naser Ali al-Šarani iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Saudijske Arabije vraća kući nakon naporne smene, a njegov sin mu ushićeno trči u zagrljaj. Na trenutak se čini da će se otac i sin zagrliti, međutim Al-Šarani se prisetio da usled pandemije ne treba da ima kontakta ni sa kim, pa čak ni sa svojim detetom.

Nakon što je pokazao sinu rukom da ne može da ga zagrli, na snimku vidimo kako ovaj medicinski tehničar pada na kolena, skrhan činjenicom da ne može da zagrli sina, koji je na odbijanje ostao da stoji zbunjen, gledajući svog uplakanog oca.

Medicinski radnici širom sveta su zaista naši heroji, više nego ikada ranije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Susret bolničara sa sinom nakon naporne smene prikazuje svu težinu bitke sa koronom (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 31.Mar.2020

Zdravstveni radnici su na prvoj liniji borbe protiv globalne pandemije. Mnogi od njih su često van svojih domova, kao što je to slučaj sa kineskim stručnjakom koji je u Srbiji, a koji je nedavno dobio pismo od svoje dece.. Mediji redovno prenose fotografije medicinskih tehničara i lekara koji rade...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.