Bivši suprug ju je prevario i sada krije da se ponovo udala?

Izvor: B92, 12.Feb.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši suprug ju je prevario i sada krije da se ponovo udala?

Magazin Life&Style piše kako se slavna glumica Sandra Bulok udala u tajnosti.

Neimenovani izvor za ovaj magazin izjavio je: "Imali su tajnu ceremoniju, samo njih dvoje i njena usvojena deca. Nije bilo velikog slavlja, deveruša i planera venčanja. Tako je Sandra želela, jednostavnu ceremoniju sa ljudima koji su joj važni, Brajan, njena ćerka Lajla i sin Luis“.

Glumica nije želela da se o venčanju priča u javnosti i ne želi da nosi venčani prsten jer ne želi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ljudi prave komparaciju novog braka sa starim. Naime, Sandra je bila udata za Džesija Džejmsa koji ju je varao.

Par se još uvek nije oglašavao povodom ovih informacija, a ovo nije prvi put da ih je ovaj magazin venčava. U decembru 2017. pisali su o njihovom zimskom venčanju, a prošlog aprila navodili su da glumica očekuje dete sa Brajanom.

Sandra je upoznala Brajana kada je došao u svrsi fotografa da zabeleži trenutke tokom proslave Luisovog 5. rođendana. Zajedno su već 4 godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.